Arthrio-kapselit

Sisältää 3 tärkeää mikroravinnetta

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Glukosamiini
  • Kondroitiinisulfaatti
  • MSM (Metyylisulfonyylimetaani)
  • Eläinkokeeton
    Eläinkokeeton

Vastaavia tuotteita:

Kversetiini 250 mg
L-tryptofaani

L-​tryptofaani

45, 90 kapselia
Olibaanihartsikapselit

Olibaanihartsikapselit

120 veg. kapselia

Kuvaus tuotteesta

Nivelissämme tapahtuu koko ajan eri prosesseja. Varsinkin ikääntyessämme ne alkavat heiketä. Kollageeni vähenee ja rustot eivät ole enää niin kiinteitä ja elastisia.

Nämä kapselit sisältävät konroitiinisulfaattia, glukosamiinia ja MSM:ää. Jokaisella näistä aineista on eri tehtäviä eri puolella kehoa.

Konroitiinisulfaatti
Nimen takana piilee pitkäketjuinen hiilihydraatti, joka koostuu yli 100 yksittäisestä sokerista. Konroitiinisulfaattia löytyy rustosta ja ihosta.

Glukosamiini
Glukosamiinia esiintyy kehossa mm. nivelnesteessä ja rustossa. Keho tuottaa ainetta itse, mutta se on myös yksi suosituimmista ravintolisistä maailmalla. Yhdessä kondroitiinisulfaatin kanssa sillä on erittäin hyviä synergisiä vaikutuksia, jotka on tieteellisesti todistettu.

MSM
Täm metyylisulfonyylimetaani on luonnollinen, orgaaninen rikkiyhdiste. Rikki on tärkeä ravinne, jota ihmiskeho tarvitsee. Elimistö ei pysty tuottamaan rikkiä itse. Keskimääräisesti ihminen saa 150 -300 g rikkiä päivässä, ja sitä löytyy esim. kynsistä ja hiuksista. Rikki on myös ruston ja sidekudoksen tärkeä osa. MSM on suosittu ravintolisä etenkin urheilevien ihmisten keskuudessa.

Käyttösuositus: 2 kapselia päivässä runsaan hiilihapottoman veden kera. Sopii ravintolisäksi. Säilytä lasten ulottumattomissa. Tärkeä huomautus: täydentää monipuolista ruokavaliota. Käytä lääkärin valvonnan alaisena.

Koostumus: Kapseli
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Eläinkokeeton
Muita ravintoaineita: Kondroitiinisulfaatti

arviota kielellä suomi tuotteesta Arthrio-kapselit