All Stars HY-PRO Protein Deluxe 750g

Erittäin laadukas tuote, joka sisältää aitoja hedelmiä!

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Proteiinipitoisuus > 85%
  • Vähän hiilihydraatteja
  • Vähärasvainen
  • 4 proteiinikomponenttia
  • Ei sisällä gluteiinia
    Ei sisällä gluteiinia

Vastaavia tuotteita:

BE THE CHANGE SPORTS 4 moniproteiini
ironMaxx Glutamiini Pro

Kuvaus tuotteesta

Optimaalinen proteiinin saantiUseimmilla menestyneillä kehonrakentajilla ja voimaurheilijoilla on yksi yhteinen piirre: Valitessaan urheiluravinteita he luottavat kokemukseen. Avainasemassa ovat proteiinitiivisteet. Kasvaneen kysynnän myötä ovat ravitsemusterapeutit ja valmistajat löytäneet laadukaampia raaka-aineita ja näin he ovat pystyneet kehittämään myös uusia tuotantoprosesseja maailmanlaajuisesti. Proteiinitiivisteiden laatu on kohentunut huomattavasti muutamien viimevuosien aikana. HY-PRO® Deluxe sisältää neljää eri korkealaatuista proteiinikomponenttia. Seoksessa ei ole huonolaatuisia proteiineja eikä kasviproteiineja.

4-proteiinia komponentit

HY-PRO® Deluxe sisältää neljää korkealaatuista proteiinia, kaseiini (maitoproteiini), maitoproteiini-isolaatti, heraproteiinitiiviste ja ovalbumiini. Seoksessa ei ole huonolaatuisia proteiineja tai kasviproteiineja, kuten herne-, riisi-, vehnä- tai perunaproteiinia. Jauheen proteiinipitoisuus on on noin 77,2 g per 100 g jauhetta.

hiilihydraatit
HY-PRO® Deluxe ei sisällä mitään ylimääräisiä hiilihydraattien lähteitä, kuten dekstroosia, maltodekstriinia tai polysakkarideja. Vähäisen hiilihydraattipitoisuuden vuoksi HY-PRO® Deluxe sopii erinomaisesti vähähiilihydraattiseen ruokavalioon (esim. ketogeeninen ruokavalio).

Rasva Luonnollinen rasvapitoisuus on keskimäärin 1,6 g per 100 g jauhetta.

Aitoja hedelmiä, erittäin hyvin liukeneva!

Suositeltava annostus: Sekoita 2 mitallista (30g) HY-PRO® Deluxe jauhetta 400 ml rasvattomaan maitoon tai veteen. Sekoita voimakkaasti. Parhaimman lopputuloksen saat, kun sekoitat juoman tehosekoittimisessa. Painosta riippuen juo kolme annosta päivässä. Mieluiten aamupalana, välipalana ja välittömästi treenien jälkeen ja / tai nukkumaan mennessä.
Saadaksesi parhaimmat mahdolliset tulokset, kannattaa HY-PRO® Deluxe jauhetta käyttää päivittäin vähintään 6 viikon ajan.
Diabeetikkojen tulee huomioida ravitsemukselliset tiedot erittäin tarkasti.

  • 80 kg - päivittäin 1-2 annosta
  • 100 kg - päivittäin 2-3 annosta
  • Yli 100 kg - päivittäin 3 annosta
Merkki: All Stars
Koostumus: Jauhe
Treenitavoite: Lihasten kasvatus
Käyttöaika: Harjoittelun jälkeen
Allergeenit: Ei sisällä gluteiinia
Tuotelajit: Pirtelöt ja proteiinit, Valmisjuomat, jauheet ja siirapit

arviota kielellä suomi tuotteesta All Stars HY-PRO Protein Deluxe 750g