Ympäristö ja me

"Kestävä kehitys on kehitystä, joka tyydyttää nykyisen sukupolven tarpeet vaarantamatta tulevien sukupolvien mahdollisuutta tyydyttää omat tarpeensa."

(Yhdistyneiden Kansakuntien ympäristö- ja kehityskonferenssi, Rio de Janeiro, 1992)

Kestävä kehitys ja ympäristönsuojelu ovat yrityksemme filosofian peruspilareita. 

Energiaa auringosta, tuulesta ja vedestä...

Käytämme pääkonttorillamme sähköä, joka tulee vesivoimasta tai alueen aurinkoenergiasta. 

Myös toimistorakennuksemme on mukautettu kestävään kehitykseen. Säästääksemme sähköä valaistuksessa ollemme vaihtaneet himmeät ikkunalasit kirkaslasi-ikkunoihin. Olemme parantaneet varastomme lämpöeristyksiä, joka säästää paljon energiaa ja myös kustannuksia. Toimistorakennuksemme kylmäkoneet kuuluvat parhaimpaan energialuokkaan ja uusissa laitehankinnoissa otamme huomioon ensin energiakuluissa säästämisen. 

Meille on tärkeää, että kaikki työntekijät pitävät huolta ympäristöstä myös henkilökohtaisesti. Pidämme huolen, että kaikki laitteet on sammutettu työpäivän jälkeen, lisäksi meille on tärkeää jätteiden asianmukainen lajittelu. 

Toimitamme asiakkaiden tilaukset myös kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Tästä syystä olemme viime aikoina käyttäneet, aina kuin suinkin mahdollista, pakettiemme pakkausmateriaaleina kompostoitavia materiaaleja. Paketeistamme 95% sisältää täytemateriaalina biohajoavia biosiruja. 

On siis luonnollisesti täysin ymmärrettävää, että haluamme kyseenalaistaa myös tavarantoimittajiemme periaatteet kestävän kehityksen, tuotantomenetelmien ja yritysfilosofian kannalta. Näin voimme varmistaa parhaat tuotteet ja parhaat tuotantostandardit asiakkaillemme. 

Kyseenalaiset tuotteet poistetaan valikoimasta tai ne eivät alunperinkään ole kuuluneet valikoimaamme.