Palautuslähetykset

Kuinka palautukset toimivat maahan Suomi?

Palautuslähetyksen ollessa kyseessä täytä täältä seuraava lomake. Saat palautusetiketin ja ohjeet kätevästi ja helposti sähköpostitse. Lisäksi saat enemmän tietoa kuinka edetä. Palautus on luonnollisesti täysin ilmaista sinulle.

Mitä voidaan lähettää takaisin?

Voit palauttaa saadun tavaran 14 päivän sisällä ilman syyn nimeämistä tekemällä palautuslähetyksen. Tämän lisäksi myönnämme sinulle tähän aikarajaan vielä 16 päivää lisäaikaa palauttaa tavara. Näin sinulla on yhteensä 30 päivää aikaa lähettää tavara takaisin.

Voit palauttaa kaikki aavaamattomat pakkaukset, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa takaisin. Pakkaa palautettava tuote huolellisesti, ettei se vaurioidu kuljetuksen aikana. 

Kerro palautuksen tarkka syy palautuslomakkeessa (palautuslomake https://www.vitalabo.fi/kunden/withdrawalform)  ja seuraavat tiedot: nimi, osoite, tilausnumero.

Tarkat tiedot palautuslähetyksistä / peruutuksista löydät täältä.

Kuinka saan rahani takaisin?

Heti, kun palautuslähetyksesi on saapunut meille oikein ja 30-päiväisen palautusajan sisällä, saat rahasi takaisin. Korvaamme palautussumman mielellään myös lahjakorttina.

Riippuen käyttämästäsi maksutavasta, saat rahasi takaisin seuraavalla tavalla:

  • Etukäteismaksun tapauksessa saat rahat takaisin tilillesi. Ilmoita meille tilitietosi (IBAN ja BIC), jotta voimme tehdä tilisiirron.
  • Jos olet maksanut PayPalillä, saat hyvityksen Paypal-tilillesi.
  • Sofortüberweisung-tilisiirron tapauksessa saat hyvityksen pankkitilillesi. Ilmoita meille tilitietosi (IBAN ja BIC), jotta voimme tehdä tilisiirron.
  • Jos olet maksanut luottokortilla, saat hyvityksen luottokortillesi.
  • Klarna: saat hyvityksen suoraan Klarna-tilillesi.
  • Toimituksen yhteydessä tapahtuvan käteismaksun (ei mahdollinen Suomessa) tapauksessa sinun täytyy antaa meille tilitietosi, jotta voimme suorittaa maksun ja korvata sinulle jo maksamasi tavarat.

Takaisinmaksu tapahtuu muutaman päivän sisällä. Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit kääntyä milloin vain puoleemme!

Halutessasi voimme tarjota sinulle myös lahjakortin kauppaamme!

Sähköposti: suomi@vitalabo.com