Aquamedica Hoitopyyhkeet

Sopivat erityisesti matkalle tai kesken päivää käytettäväksi

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Atooppisen ihottuman yleisyys on lisääntynyt ajan myötä. Nykyään tätä ihosairautta esiintyy 10 - 20 %:lla lapsista ja 15 - 25 %:lla aikuisista. Atooppista ihottumaan voidaan nykyään hoitaa erittäin hyvin myös ilman kortisonia.

Saatko attooppisen ihon hoitoaineillasi toivotun tuloksen?
Jos kärsit atooppisesta ihottumasta, tai jollakin rakkaalla ihmisellä on tämä ihosairaus, tiedät, että se on kivulias tauti, joka vaikeuttaa elämää monessa tilanteessa. Se voi jopa vaikuttaa negatiivisesti itsetuntoon, erityisesti jos atopiaa esiintyy kasvoilla, käsissä tai muilla näkyvillä alueilla.

Oletko ehkä tyytymätön tämänhetkiseen hoitoosi, tai tuntuvato sinustakin seuraavat kokemukset tutuilta?

 1. Ovatko tämänhetkiset voiteesi epämiellyttäviä ja imeytyvät erittäin hitaasti - onko käyttö kertakaikkiaan epämukavaa?
 2. Oletko huolestunut keinotekoisista ainesosista ja kemikaaleista ihollasi, ja huomaatko myös sivuvaikutuksia? Eikö silloin luonnollinen tuote olisi oikea valinta?
 3. Oletko myös käynyt lukuisia kertoja lääkärissä ja saanut mitä erilaisimpia tuotteita, jotka eivät auta?

Aquatadeus tarjoaa sinulle luonnollisen vaihtoehdon!
Tämä terveysvesi, joka on peräisin Öblarnin kylästä Itävallan Alpeilta, on puhtaan luonnollinen tuote, jolla on erittäin alhainen pH-arvo (n. 3), ja poikkeuksellisen korkea sulfaattipitoisuus (n. 3112 mg/l) ja jolla on aivan erityisiä ominaisuuksia. Lähteellä on käyty jo vuosikymmenten ajan hakemassa parannusta atooppiseen ihoon ja muihin iho-ongelmiin - ja muutama vuosi sitten tämä lähde löydettiin uudelleen, ja nyt se on markkinoilla tuotteena, jolla on kokonainen hoitosarja atooppiselle iholle.

Tuotteissamme ei ole silikoniöljyjä, parabeeneja tai parafiiniöljyjä - ne sopivat koko perheelle, ovat turvallisia vauvoille, lapsille ja myös odottaville tai imettäville äideille.

Välitön apu ja pitkäaikaisvaikutus
Kosteus on avainsana kaikille, jotka kärsivät atooppisesta ihottumasta. Tuotteemme imeytyvät nopeasti ihoon ja lievittävät välittömästi kutinaa ja ärsytystä. Meidän Grazin yliopiston dermatologian ja venerologian laitoksella teettämämme kliininen tutkimus vahvistaa Aquatadeus terveysveden* pitkäaikaisen positiivisen vaikutuksen potilailla, jotka käyttivät tuotteita atooppiseen ihottumaansa.

Hoitopyyhkeet to go!
Nämä hoitopyyhkeet ovat käteviä mukaanotettavaksi matkoille tai käytettäväksi kesken päivää virkistykseksi. Ne sisältävät yli 90 prosenttia Aquatadeus terveysvettä*. Ainesosayhdistelmä, jossa on Defensil® plusia, Dexpantenolia ja Bisabololia huolehtii siitä, että olosi ja ihosi tuntuu taas mukavalta.

Hoitopyyhkeet ovat:

 • rasvatasapainon palauttavia
 • kosteuttavia
 • ihon suojatoiminnot uudistavia.

Näin ihon herkät ongelmakohdat tulevat pian normaaleiksi. Ihanteelliset herkän, ongelmallisen kuivan ja ärsyyntyneen ihon kätevään hoitoon.

Tyytyväisyystakuut! Testaa ilman riskiä!

Olemme niin vakuuttuneita tuotteistamme, että annamme sinulle rajoittamattoman palautusoikeuden 30 päivän sisällä. Monet asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja saavuttavat hienoja tuloksia. Silti jokainen reagoi eri tavalla. Jos et siis ole tyytyväinen tuotteidemme tehoon, lähetä avattu pakkaus takaisin meille ja korvaamme sinulle Aquatadeus-ensiostoksesi arvon!

Käyttö:
Pyyhi ongelmakohtien päältä kevyesti ja hemmottele ihoa! Aquatadeuksen hoitopyyhkeitä voidaan käyttää säännöllisesti tai jopa jatkuvasti.

Merkki: Aquamedica
Koostumus: Ihonhoito & kosmetiikka
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Lisätietoja

Ainesosat: Aquatadeus terveysvesi*, Defensil® plus, Dexpantenoli, Bisabolol, oliiviöljy, E-vitamiini

Ingredients: Aqua, Octyldodecanol, Panthenol, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Bisabolol, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Carbomer, Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenethyl Alcohol, Sodium Hydroxide

*Aquatadeus parantava vesi on peräisin Aquatadeus -lähteestä Öblarnista Itävallasta, joka on tunnustettu parantavaksi lähteeksi Steiermarkin osavaltion hallituksen toimesta virallisesti raportein GZ:FA8A-88.42-1/2007-4, 14.03.2007 ja GZ: FA8A-95.19.3/2010-9, 12.03.2010. Tunnustaminen perustuu Grazin Karl-Franzens yliopiston moderneimpien kriteerien mukaan 20.06.2006 tehdyn terveysvesianalyysin erinomaisiin tuloksiin, sekä hygienian, mikrobiologian ja ympäristölääketieteen instituutin ja muiden virallisten tahojen lausuntoihin. Lääketieteellise-balneologinen nimitys: Magnesium-rauta-sulfaatti-lähde, ennen Thaddäuslähde".

Vegaaninen ja eläinkokeeton

Tietoa valmistajalta

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Aquamedica Hoitopyyhkeet

Samankaltaiset tuotteet:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Hoitopyyhkeet", ostivat myös:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder