Weleda Ruusu-kasvisaippua

Kukkainen ja hellävarainen

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Fushi Purifying Neem & Tea Tree Hand Wash
Hands on Veggies Luomu käsisaippua Vitamin Sea
Kuvaus tuotteesta

Ruusu-kasvisaippua sisältää arvokasta ruusuöljyä, jota toiset eteeriset öljyt täydentävät. Hienostunut ja herkälle tuoksuva saippua muodostaa samettisen vaahdon ja sopii vartalon, kasvojen ja käsien mietoon puhdistukseen.
Sopii vegaaneille.

Kaikkien Weledan saippuoiden perustana ovat puhtaat kasviöljyt. Arvokkaat rohtouutteet ja luonnolliset eteeriset öljyt antavat niille niiden erityiset hoitavat ominaisuudet ja luonteenomaiset tuoksut. Näiden luonnollisten ainesosien ansiosta Weledan kasvisaippuat ovat erityisen ihoystävällisiä, ja siksi suositeltavia myös herkälle iholle. Synteettisistä hajusteista, väri- ja säilöntäaineista pidättäydytään. Sitä paitsi saippuoissa ei ole eläinperäisiä rasvoja, jotka ovat alunperin jätettä ja joita löytyy useimmista tavallisista saippuoista.

Merkki: Weleda
Koostumus: Ihonhoito & kosmetiikka
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Vegaaninen
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Lisätietoja

Tuoteseloste (INCI): Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Water (Aqua), Sodium Olivate, Glycerin, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Rosa Damascena Extract, Sodium Chloride. * from natural essential oils

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Weleda Ruusu-kasvisaippua