Hivenaineet naisille

Hivenaineet naisille

Elämä on täynnä seikkailuja ja haasteita - ensimmäiset kuukautisesi, kasvava vauvamasu tai muuttuvat haasteet työelämässä. Jokaisella naisella on omat keinonsa hallita muuttuvia elämäntilanteita. Yhteistä on kuitenkin halu pysyä terveenä. Hivenaineiden tasapuolinen ja riittävä saanti osana terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota tarjoaa perustan hyvälle terveydelle. Rauta, B-vitamiinit ja sinkki ovat hyödyllisiä arkipäivän kumppaneita naisille.

Rautaa energia-aineenvaihduntaan

Erityisesti kiireisinä päivinä, kun juokset tapaamisesta toiseen, raudan merkitys korostuu. Rauta edistää energia-aineenvaihduntaa ja se auttaa vähentämään väsymystä. Erityisesti nuorten naisten olisi hyvä kiinnittää huomiota rautatasapainoonsa, sillä he voivat menettää kuukautisvuodosta johtuen jopa 40 mg rautaa kuukaudessa. Myös raskauden ja imetyksen aikana raudan merkitys korostuu. Rauta edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Tästä johtuen erityisesti raskaana olevien naisten on hyvä varmistaa riittävä raudansaanti.

B-vitamiineja hyville hermoille

Työn ja yksityiselämän yhdistäminen vaatii tämän tästä kovia hermoja. B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiineista voit saada tukea haastavissa elämäntilanteissa. B-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja ja tämän lisäksi ne tukevat myös energia-aineenvaihduntaa. Jos perheenlisäystä on suunnitteilla, foolihappo (folaatti) on oiva ravintoainekumppani: tämä B-vitamiini osallistuu mm. solujen jakautumisprosessiin ja edistää raskauden aikaista kudosten kasvua. Sitä olisi hyvä käyttää jo ennen raskauden alkua.

Ehkäisypillerit kuluttavat B-vitamiinivarastoja: Jos naiset käyttävät yhdistelmäehkäisyvalmisteita, riittävä B-vitamiinin saanti kannattaa varmistaa. Hormonivalmisteiden sisältämä estrogeeni saattaa sekoittaa ravinnetasapainon.

Sinkkiä säteilevään ulkonäköön

Kiireinen elämäntyyyli saattaa saada kehon epätasapainoon ja tämä voi näkyä myös ulospäin. Iho, hiukset tai kynnet paljastavat nopeasti lisääntyneen stressin määrän. Sinkkiä pidetään arvokkaana ravintolisänä mitä tulee ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Lisäksi tämä monipuolinen hivenaine edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä happo-emäs-aineenvaihduntaa.

Hivenaineita vaihdevuosiin

Vaihdevuodet voivat pistää monien naisten elämän ylösalaisin. Noin 45-vuotiaana naisen keho muuttuu ja samalla tiettyjen hivenaineiden yksilöllinen tarve saattaa muuttua. B1-, B2- ja B6-vitamiinit sekä magnesium luovat yhdessä vahvan perustan terveelle psyykkeelle ja auttavat sinua pysymään tyynenä vaihdevuosien myllerryksessä. B6-vitamiini on hyvä paitsi hermoston toiminnalle, se edistää myös hormonitoiminnan säätelyä. Isoflavonoideja, humalaa ja lignaania käytetään usein tuotteissa, jotka on räätälöity erityisesti vaihdevuosi-ikäisten naisten tarpeisiin.

Pure Encapsulations® -tuotevinkit naisten terveyden vahvistamiseksi

Pure Encapsulations® on tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä noin 30 vuoden ajan ja on ihanteellinen kumppani naisille, jotka eivät halua tinkiä terveydestään:

Rauta yhdistelmävalmiste tarjoaa ylimääräisen annoksen energiaa

Iho-hiukset-kynnet yhdistää ravintoaineet sisältä kumpuavaan kauneuteen

B-Complex tarjoaa energisyyttä ja hyviä hermoja

Karpalo D-mannoosi on ihanteellinen naisille

Raskausajan ravintolisä yhdistää tärkeät hivenaineet äidille ja lapselle