BE THE CHANGE: Huippulaadukkaat ravintolisät Sveitsistä

BE THE CHANGE: Huippulaadukkaat ravintolisät Sveitsistä

BE THE CHANGE on sveitsiläinen yritys, jonka tavoitteena on tarjota kaikille luonnollisia elintarvikkeita ja ravintolisiä. Syy tähän on hyvin yksinkertainen: kaikki, mitä syömme, vaikuttaa suoraan kehoomme, hyvinvointiimme ja sitä kautta elämänlaatuun. Syöminen ja juominen on siis paljon muutakin kuin ravinteiden ja energian tankkausta.

BE THE CHANGEn tuotteet onkin kehitetty kehon biokemiallisia prosesseja silmällä pitäen, minkä vuoksi ne ovat hyvin siedettyjä ja niillä on korkea biosaatavuus. Tällä tavoin ne tukevat terveellisiä elämäntapoja ja luovat perustan huippusuorituksille niin arjessa kuin urheilussakin.

Kestävän kehityksen mukainen tuotanto

BE THE CHANGE -toimii myös kestävän kehityksen mukaisesti. Yhtiölle luonnonvarojen harkittu käyttö ja ympäristön kunnioitus ovat tärkeässä asemassa. Tuotteet ovat luonnonmukaisesti valmistettuja.

Kestävän kehityksen mukainen toiminta kattaa tuotteen koko valmistus- ja toimitusprosessin. Painopiste on raaka-aineissa, reilussa tuotannossa sekä ympäristöystävällisissä pakkauksissa.

BE THE CHANGE kiinnittää myös huomiota sosiaaliseen ja ekologiseen vastuuseen valmistusprosessin aikana.

Tuotteet

BE THE CHANGE tarjoaa erilaisia ravintolisiä ternimaidosta, vitamiineista ja proteiineista aina huippu-urheilijoille suunnattuihin tuotteisiin. Tuotteet eivät kuitenkaan ole nimenomaisesti suunnattu urheilijoille, vaan ihan kaikille. Nykyinen arkipäivämme on muuttunut hyvin kiireiseksi ja kaikkien vitamiinien, kivennäisaineiden ja vastaavien saanti on yhä vaikeampaa. BE THE CHANGE -tuotteet tarjoavat hyvän keinon täydentää omaa ruokavaliotasi.

Yhtiölle on tärkeää, että jokainen ainesosa on huolella valittu ja ettei tuotteissa käytetä keinotekoisia säilöntäaineita. Korkealaatuiset raaka -aineet tulevat Sveitsistä ja ne ovat mahdollisuuksien mukaan luomulaatuisia. Jopa pakkaus on kompostoitavaa materiaalia!

Siirry tästä BE THE CHANGE -tuotevalikoimaamme.