Apeiron Ravitseva voide - uudistava yöhoito

Uudistumista ikääntyneelle ja vaativalle iholle

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Tämän Apeironin yövoiteen samettinen koostumus tukee ikääntyneen ja vaativan ihon öistä uudistumisprosessia syvävaikutteisten, luonnollisten ainesosien ansiosta ja antaa runsaasti kosteutta. Unen aikana suurin elimemme, iho, on täysin hereillä ja sen uudistuminen on täydellä teholla käynnissä. Iho on tähän aikaan erityisen vastaanottava vaikuttaville aineille, ja sitä voidaan tukea kohdennetusti antamalla lisäannos hoitoa. Ajan mittaan ihomme kyky palautua omin voimin nopeasti vähenee, ja se vaikuttaa herkästi väsyneeltä ja voipuneelta. Tämä runsas intensiivihoito ravitsee voimakkaasti tiivistettyjen öljyjen ja proteiinien avulla. Antioksidanttisesti vaikuttava Q 10 ja luonnollinen E-vitamiini auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan olemuksen. Iho näyttää energiseltä ja raikkaalta, ja on aamulla säteilevän kaunis.
Rohtopurasjuuriöljy rauhoittaa ja uudistaa myös herkkää ihoa ja antaa sille tärkeitä rasvahappoja. Puhtaat kylmäpuristetut mantelin, oliivin ja soijan öljyt sekä kehäkukka antavat ikääntyneelle ja kuivalle iholle uutta kimmoisuutta ja pehmeyttä. Bisabololin, vehnäproteiinien ja mehiläisvahan yhdistelmä vahvistaa ihon omaa vastustuskykyä. Iho säästyy tehokkasti kosteuden ja elastisuuden menettämiseltä ja kuivumiselta ja saa ihanteellisesti rakennusaineita uudistumista varten.

Merkki: Apeiron
Koostumus: Ihonhoito & kosmetiikka
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Apeiron Ravitseva voide - uudistava yöhoito

Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Ravitseva voide - uudistava yöhoito", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder