SOJALL Pro Natura - idätettyjä, fermentoituja, luonnonmukaisia ruokia

SOJALL Pro Natura - idätettyjä, fermentoituja, luonnonmukaisia ruokia

SOJALL Pro Natura on itävaltalainen perheyritys, joka on valmistanut elintarvikkeita yli 30 vuoden ajan. Yhtiö valmistaa idätetttyjä, fermentoituja premium-ruokia luonnonmukaisella laadulla sekä ihonhoitotuotteita ja hygieniatuotteita luonnollisilla suolavedellä, yrteillä ja öljyillä.

Idätettyjä, fermentoituja ruokia, jotka on valmistettu korkealaatuisista ainesosista

Ruoan idätys ja fermentoiminen aktivoi suuren osan sen ravintoaineista. Toisin kuin muut lisäravinteet, SOJALLin tuotteet eivät sisällä vain yksittäisiä, suuriannoksisia ravintoaineita. Pikemminkin ne sisältävät laajan valikoiman vitamiineja, entsyymejä, aminohappoja, hivenaineita, antioksidantteja, mineraaleja ja fytokemikaaleja.

JO perustamisestaan lähtien yritys on keskittynyt idätykseen ja fermentointiin sekä paikallisten ainesosien ainutlaatuisiin yhdistelmiin, jotka tukevat sydäntä, ihoa, hiuksia, luita ja suolistoa. Asiakkaiden palaute oli erittäin myönteistä, mikä antoi yritykselle mahdollisuuden laajentaa tuotevalikoimaansa vähitellen. Valitessaan tuotteilleen ainesosia, yritys keskittyy kokonaisvaltaisten käytäntöjen ja luonnon raaka-aineiden käyttöön. Tuotteissa ei käytetä uutteita tai eristettyjä, denaturoituja ravintoaineita.

Nykyään on harvinaista löytää ruokia, jotka ovat idätettyjä tai fermentoituja. Nämä prosessit lisäävät ruuan ravinnepitoisuutta, kun taas keittäminen, jäähdyttäminen tai höyryttäminen aiheuttaa ravintoaineiden menetyksiä.

  • Yritykselle on erittäin tärkeää saada ravinnosta suurin mahdollinen ravinnetiheys. Viljat korjataan optimaalisessa ajankohdassa korkeimman ravinteiden määrän varmistamiseksi.
  • Jokaisen tuotteen korkean ravinnetiheyden vuoksi sinun täytyy nauttia niitä vain pieni määrä saadaksesi mahdollisimman suuri hyöty.
  • Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja on valmistettu vuosikymmenien kokemuksen perusteella. Yhtiö noudattaa tiukkoja hygieniakäytäntöjä ja varmistaa, että tuotteilla on paras mahdollinen päivämäärä.
  • Tuotteet jalostetaan hellävaraisesti ja ovat raakaruokalaatuisia.
  • Itävyyden ja käymisen sekä muuntamis- ja hajoamisprosessien takia tuotteilla on korkea hyötyosuus.
  • Täysjyväviljojen glykeeminen indeksi laskee jopa 90% itämisen ja käymisen aikana.
  • Kasvisproteiinin biologista saatavuutta parannetaan myös prosessoimalla, mikä tekee tuotteista erityisen houkuttelevia kasvissyöjille ja urheilijoille.

Taatusti luonnollista

Monet markkinoilla olevat fermentoidut tuotteet sisältävät myös runsaasti vitamiineja ja mineraaleja, mutta nämä määrät on usein saavutettu keinotekoisesti. SOJALL ei käytä mitään näistä menetelmistä, mutta luottaa vuosikymmenien kokemukseensa. Tuotteiden ravintoarvot saavutetaan luonnollisesti.

SOJALL - yksinkertainen ja herkullinen

Kaikilla SOJALL-tuoteseoksilla on miellyttävä maku ja niitä voidaan käyttää päivittäin. Luomupreemoituja ruokia ei tarkoituksella ole täytetty kapseleihin, jotta arvokkaat vaikuttavat aineet voivat imeytyä suun limakalvon läpi. Tuotteet voidaan sekoittaa jogurttiin, smoothieen ja juomiin tai ripotella muroihin tai puuroon.

Tutustu SOJALL Pro Natura -tuotteisiin täältä.