Hampunsiemenöljy BIO "so healthy"

Hellävaraisesti kylmäpuristettu

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Raab Vitalfood Spermidinkapselit, luomu
Dr. Ehrenberger luomu- ja luonnontuotteet Tähtianis, luomu
Raab Vitalfood Spermidiinijauhe, luomu
Kuvaus tuotteesta

Yhteen litraan hampunsiemenöljyä tarvitaan 6 kiloa hampunsiemeniä. Öljy valmistetaan hellävaraisesti kylmäpuristamalla. Näin öljyssä säilyvät kaikki tärkeät ainesosat (vitamiinit, karotenoidit, klorofyllit, tyydyttämättömät rasvahapot, jne.) lisäksi öljyssä on korkea alfa-linolihappopitoisuus (omega-3). Fytokemikaalit (karotenoidit) ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina, lisäksi ne antavat öljylle sen ominaisen vihertävän värin ja suojaavat herkkiä, tyydyttymättömiä rasvahappoja. Näin ollen hampunsiemenöljy on luonnollisesti kestävämpi kuin tavanomaiset öljyt, kuten pellavaöljy.
Lukuisten anti-aging-ominaisuuksien lisäksi öljy sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, joita tavallisesti saadaan rasvaisesta kalasta. Hampunsiemenöljyssä on myös täydellinen omega-6- ja omega-3-rasvahappojen suhde (3:1). Jo 15-20 grammaa hampunsiemenöljyä riittää kattamaan päivittäisten välttämättömien rasvahappojen tarpeen. Öljyn korkean gammalinolihappopitoisuuden ansiosta (2-4% GLA) sitä voidaan käyttää myös ulkoisesti hoitamaan herkkää, kuivaa ja ärtynyttä ihoa.

Tietyissä keittiöissä öljyä käytetään sen pähkinäisen makunsa vuoksi muun muassa salaateissa, kastikkeissa ja marinadeissa. Hampunsiemenöljy sopii ruoanlaittoon, mutta sen kuumentamista yli 170°C asteeseen tulee kuitenkin välttää.

  • Ihanteellinen rasvahappojen suhde (Omega 6: omega-3 = 3: 1)
  • Korkea alfalinoleenihappopitoisuus
  • Korkea antioksidanttipitoisuus

Vinkki: hampunsiemenöljy voidaan käyttää herkälle ja ärtyneelle iholle hierontaöljynä sekoittamalla siihen laventeliöljyä tai benzon siamia.

Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Hampunsiemenöljy BIO "so healthy"