Bake Affair Spelttileipä, 667 g
Tee oma kotitekoinen herkku!
7,99 €
(11,98 € / kg, sis. 14% alv.
Ominaisuudet ja edut
- Yksi leipä
- Korkealaatuiset ainesosat
- Pysyy tuoreena pitkään
Tuotenro.: XPI-BAF-2, EAN: 9120101510176
Samankaltaiset tuotteet
Kuvaus tuotteesta
Tämä leivontasekoitus muuttuu taianomaisesti herkulliseksi kotitekoiseksi leiväksi. Onko mitään herkullisempaa kuin kotitekoisen leivän tuoksu? Lisää hieman vaihtelua ruokavalioosi tällä sekoituksella!
Vinkkejä:
- Koska taikina on hieman tahmeaa, muista jauhottaa kätesi ja työtaso ennen leivän muotoilemista.
- Rapeamman kuoren saamiseksi kostuta leivinpaperi ennen paistamista.
- Kostuta taikinan pinta ennen paistamista ja ripottele päälle seesaminsiemeniä, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä tai kauraa.
- Kun leivän pohja on ruskea, leipä on valmista.
Ohjeet:
- Kaada seos kulhoon ja lisää 450ml vettä, Vaivaa taikina hyvin käsin tai sopivalla vatkaimella.
- Peitä kulho liinalla ja anna levätä noin 30 minuuttia.
- Muotoile taikinasta leipä ja laita se leivinpaperilla päällystetylle pellille.
- Peitä taikina ja anna kohota uudelleen huoneenlämmössä n. 20-30.
- Esilämmitä uuni (sämpylät) 220 °C:seen (leipä) 230 °C:seen.
- Leivinpaperin päälle voi myös lisätä vettä, jotta leipä olisi vielä rapeampaa!
- Viipaloi leipä useita kertoja veitselläennen paistamista.
- Sämpylät: Paista 220 °C:ssa (kiertoilmauunissa) n. 12 minuuttia. Poista sämpylät pelliltä ja anna niiden jäähtyä 10 minuuttia.
- Leipä: Paista 230 °C:ssa (sähkö) 10 minuuttia, alenna sitten lämpötila 190 °C:seen ja paista uudelleen noin 20 minuuttia. Poista lopuksi leipä pelliltä ja anna jäähtyä 10 minuuttia.
| Merkki: | Bake Affair |
|---|---|
| Tuotelajit: | Elintarvike, Backmischung |
| Valmistaja: | Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Itävalta, www.bakeaffair.at |
Ainesosat
Ravintoarvo
| Ravintoarvo | per 100 g |
|---|---|
| energia | 1407 / 336 kj / kcal |
| rasva | 2,1 g |
| josta tyydyttyneet rasvahapot | 0,3 g |
| hiilihydraatit | 64 g |
| josta sokeri | 2,3 g |
| kuidut | 5 g |
| | 13 g |
| suola | 2,4 g |