Energy Cake -kaurapatukka!

Energy Cake - Energiavälipalojen maailma. Itävallassa kehitetty energiapatukka ihastuttaa herkullisella maulla ja tehokkuudella.

Energy Cake: 4 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Energy Cake - sopii välipalaksi!

Kuulemme päivittäin, kuinka tärkeää oikeanlainen ravinto on. Ravinto vaikuttaa erityisesti urheilusuorituksiin, ja ne, jotka haluavat saavuttaa hyviä tuloksia, tarvitsevat harjoitteluun oikeanlaista energiaa.
Tämä yksinkertainen kaurahiutalepatukka on täydellinen välipala. Se sisältää 70 prosenttia hiilihydraatteja kaurahiutaleista ja sokerisiirapista, sekä 6 prosenttia laadukasta valkuaisainetta. Tämä tekee patukoista todellisia pieniä voimapaketteja.

Patukan etuna on, että se ei aiheuta epämiellyttävää täyttä oloa, ja näin se voidaan nauttia joko ennen urheilua tai sen jälkeen. Tämä energiapatukka sopii siis niin harrastelijaurheilijalle kuin kilpaurheilijallekin. Energy Cake -patukat ovat käsinvalmistettuja ja niitä on saatavissa 13:a eri makuvaihtoehtona. Lisäksi ne mahtuvat hyvin laukkuun ja ne voidaan nauttia nopeasti.

Koska "Hardgainer"-urheilijat tarvitsevat erittäin hiilihydraattipitoista ravintoa, Energy Cake sopii heille erinomaisesti.