L-arginiini-kapselit

Verisuonille

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Vastaavia tuotteita:

Asetyyli-L-karnitiini 500 mg
L-tryptofaani
L-fenyylialaniini 500 mg
Kuvaus tuotteesta

L-arginiini-kapselit ihanteellisessa muodossa
Anna kehollesi laadukkainta proteiinin rakennusainetta. Kehossamme on 15 % proteiinia, ja sitä löytyy lihasten lisäksi myös iho- ja sidekudossoluista, entsyymeistä ja verisoluista. Jotta kehossa voi muodostua valkuaisaineita, eli proteiineja, se käyttää useita aminohappoja, jotka ovat peräisin joko ravinnosta tai jotka syntetisoidaan itse. L-arginiini on aminohappo, jota keho voi valmistaa itse vain osaksi. Lopun tarvittavan osan täytyy tulla ravinnosta.

Mitä L-arginiini tekee ja miksi se on niin tärkeä terveydelle?
L-arginiinin erityinen piirre on sen positiivinen vaikutus verisuonten toiminnalle. L-arginiini on tärkeä edellytys kehon typen tuotannolle, ja näin se vaikuttaa suoraan verisuonten laajentumiseen ja veren kulun helpottumiseen. Tämä helpottaa automaattisesti sydämen rasitusta, parantaa verenkiertoa ja solujen ravinnonsaantia. Tämä tekee L-arginiinista suositun urheilijoiden ja muiden aktiivisten, terveydestään huolehtivien ihmisten keskuudessa. Myös ruummillinen rasitus, sairaudet, stressi ja urheilu nostavat L-arginiinin tarvetta, ja silloin on tärkeää huolehtia sen saannista ravintolisän muodossa terveyden ja hyvän kunnon pitkäaikaisen ylläpidon takaamiseksi.

Käyttösuositus:
Nauti päivittäin aamuin illoin 3 kapselia kerralla (yht. 6 kapselia päivässä) pureskelematta runsaan hiilihapottoman veden kera.

Koostumus: Kapseli
Allergeenit: Ei sisällä gluteiinia, Ei sisällä soijaa, Laktoositon
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Eläinkokeeton
Aminohapot: arginiini
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta L-arginiini-kapselit

3 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,6 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
4 (80%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
1 (20%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

5 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 3 arvostelua löytyy muilla kielillä.