Siitakeuutekapselit

Laadukas ruokasieni!

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • Ensiluokkaista ZeinPharma®-laatua
  • Valikoitujen ainesosien ihanteellinen yhdistelmä
  • Uute sisältää 30 % polysakkarideja
  • Eläinkokeeton
    Eläinkokeeton

Vastaavia tuotteita:

Cordyceps CS-4

Cordyceps CS-​4

120 kapselia
Kversetiini 250 mg
L-tryptofaani

L-​tryptofaani

45, 90 kapselia

Kuvaus tuotteesta

Mikä on siitake?
Siitake (lat. Lentinula edodes) on ruokasieni, joka on erityisen suosittu Aasiassa, missä sitä arvostetaan korkealaatuisten ravinteidensa ansiosta ja jota voidaan käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Alunperin tämä sieni kasvoi pasaniapuissa, mutta sitä on jo pitkään kasvatettu erityisillä viljelmillä. Siitakkeen kysyntä on noussut voimakkaasti maailmanlaajuisesti, ja sitä viljellään nykyään eri puolilla maailmaa.

Mitä ainesosia siitake sisältää?
Makrobioottista ruokaa syövillä ihmisillä siitake on kiinteä osa ruokavaliota lihan korvikkeena. Siitaketta on tutkittu paljon, ja sen on todettu sisältävän monia korkealaatuisia ainesosia, mm. eri ravinteita, aminohappoja ja sokereita.

Mitä positiivisia ominaisuuksia ZeinPharma®:n siitakeyhdistelmällä on?
ZeinPharma®:n siitakejauhe valmistetaan keräämällä ympäristöystävällisesti kasvatetut sienet ja kuivaamalla ne varovaisesti. Kun sienet ovat täysin kuivia, niistä tehdään erityishieno jauhe, jota keho pystyy käyttämään helposti (ensiluokkainen biosaatavuus).
ZeinPharma®:n siitakeuutteen valmistus: erityishieno jauhe uutetaan, jotaa kaikki korkealaatuiset mikroravinteet saadaan äärimmäisen korkeapitoisina. Uutteessa on uuttamisen jlkeen 30 % polysakkarideja.

Miksi uute ja jauhe yhdistetään?
Uuttamalla kaikki ravinteet, myös polysakkaridit, saadaan tiivistetyssä muodossa. Yhdessä siitakejauheen kanssa saat kaikki ainesosat, joita tuoreet siitakesienet sisältävät. Hyödynnä näin ihanteellisella tavalla siitakeyhdistelmäkapselien bioaktiiviset ravinteet!

Käyttösuositus:
ZeinPharma®:n siitakeyhdistelmäkapselit sopivat täydentämään monipuolista ruokavaliota. Ihanteellinen annostus on 2x2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera. Älä ylitä suositeltua enimmäismäärää, ja säilytä aina ZeinPharma®:n tuotteet lasten ulottumattomissa.

Kuinka pitkään kapseleita otetaan?

Näitä siitakekapseleita voidaan ottaa yksilöllisen tarpeen mukaan, myös jopa monen kuukauden ajan.

Koostumus: Kapseli
Tuotelajit: Vitalpilze
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Eläinkokeeton

Tuotearvostelut

arviota kielellä suomi tuotteesta Siitakeuutekapselit

4,0 5 tähdestä
5 tähteä
0 (0%)
4 tähteä
1 (100%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

1 arvio