Hampputee hampunlehdistä BIO "calm down"

Valmistettu hampunlehdistä (Cannabis folium)

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Luomulaatuiset hampunlehdet ja -kukat poimitaan käsin hampun kukinnan aikaan, tällöin myös kasviaineiden ja eteeristen öljyjen pitoisuudet ovat erittäin korkeat. Kasvit kuivataan hellävaraisesti sopivassa lämpötilassa, näin ne säilyttävät kaikki tärkeät ravintoaineensa. Hampputee sopii erinomaisesti rentoutumiseen raskaan päivään jälkeen, se lisää hyvinvointia ja parantaa mielen tasapainoa. Hampputeellä ei ole psykoaktiivisia (huumaavia) vaikutuksia.

Hampputee maistuu mielenkiintoisesti makeilta yrteiltä ja se voidaan yhdistää erinomaisesti useisiin eri ruokiin. Hampputee kuuluu ehdottomasti kevääseen yhdessä valkoisen parsan kanssa ja lisäksi sitä voidaan suositella nautittavaksi pienen välipalan kanssa tai jälkiruokasi. Tämä tee pyöristää myös täydellisesti pastan, vihanneksien, kalan, kanan ja kitkerien salaattien maut. Näin ollen se sopiikin loistavasti kevyeen keittiöön.

Vinkki: kaada yksi litra kiehuvaa vettä hampunlehtien päälle (noin 1 tl) ja anna hautua 4-6 minuuttia. Peitä astia hautumisen ajaksi. Rentoudu. Lisää hieman maitoa ja mausta tulee entistä täydempi ja rikkaampi.

Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Luomusertifioitu, Vegetaarinen
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Hampputee hampunlehdistä BIO "calm down"

3 kirjoitettua arvostelua muilla kielillä

4,7 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
2 (66%)
4 tähteä
1 (33%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

3 arvostelua

Kielellä suomi ei löydy yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 3 arvostelua löytyy muilla kielillä.


Samankaltaiset tuotteet:

    Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Hampputee hampunlehdistä BIO "calm down"", ostivat myös: