Hawlik

Hawlik on Euroopan ensimmäinen yritys, joka on saanut AGROLAB-laboratorioryhmän laatusinetin lääkinnällisille sienilleen! Jo yli 35 vuoden ajan yritys on työskennellyt ahkerasti luomusienten parissa saavuttaakseen nykyisen laadun.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Hawlik: 60 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Tietoa Hawlikin laadunhallinnasta

Meillä on kunnia kantaa ensimmäisenä yrityksenä Euroopassa AGROLAB-laboratorioryhmän laatusinettiä lääkinnällisille sienillemme. Tämä sinetti myönnetään hyvin tiukkojen määräysten mukaan. Vain säännöllisesti kontrolloidut tuotteet voivat saada tämän tunnustuksen. AGROLAB-laboratorioryhmä on riippumaton, akkreditoitu ja sertifioitu. Se tarkastaa lääkinnälliset sienituotteemme tiukkojen saksalaisten elintarvikelakien mukaan. Jokainen kuorma kontrolloidaan. AGROLAB tarkastaa jatkuvasti yli 500 pestisidin, raskasmetallin ja mikrobiologian jälkiä tuotteissa. Kaikki sienijauheet joutuvat lisäksi DNA-kokeeseen, joka varmistaa, että sisältö vastaa ilmoitettua sienilajia. Tämä laatusinetti antaa asiakkaillemme näkyvän todisteen lääkinnällisten sienituotteidemme korkeasta laadusta ja puhtaudesta. Investoimme vuosittain 500.000 euroa laatuhallintaan, tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tarjoamme korkealaatuiset sienituotteemme reiluun hintaan. Siksi saammekin iloita jatkuvasti kasvavasta tyytyväisten asiakkaiden joukosta. Heihin kuuluu lääkäreitä, parantajia ja apteekkeja. Myös yksityisasiakkaidemme määrä on jatkuvasti nousussa. Nykyään toimitamme jo 100. 000 asiakkaalle. Saksassa raakatuotteet joutuvat vielä valtion tunnustaman laboratorion tiukkaan laatukokeeseen. Tämä vahvistaa vielä kerran, että tavara vastaa 100-prosenttisesti saksalaisia elintarvikelakeja. Tämä kokeen suorittaa riippumaton, Saksassa akkreditoitu AGROLABIN ryhmään kuuluva laboratorio LUFA-ITL. Lääkintäsieniraakatuotteet työstetään kapseleiksi tai tableteiksi moderneimmalla teknologialla varustetussa lääkeyrityksessä Saksassa. 

Olemme erittäin tietoisia vastuusta, jonka kannamme sienten valmistuksessa ja myynnissä. Siksi panostamme johdonmukaiseen laadunhallintaan. Tarjoamme parasta laatua reiluun hintaan. Ja asiakkaamme palkitsevat tämän uskollisuudellaan. Monet luottavat sieniimme jo firman perustamisesta lähtien 30 vuotta sitten. Yksi syy menestykseemme on myös, että firman filosofian peruspilari on se tosiseikka, että korkein laatu yhdessä asiakasystävällisten hintojen kanssa -unohtamatta hyvää palvelua ja nopeaa toimitusta sekä osaavaa neuvontaa - on ratkaisevan tärkeää.  kanssa, on myös syy menestykseemme.  Lyhyessä ajassa meistä on tullut johtava lääkinnällisten sienien tuottaja.