Tuotteet

Tuotteemme

Myymme maailmanlaajuisesti tunnettujen valmistajien tuotteitta. Löydät sivustoiltamme kattavat tiedot jokaisesta valikoimamme tuotteesta. Huomaathan, että myymme joitakin tuotteita myös suurpakkauksina. Voit vertailla hintoja sivustollamme, mikä olisi kaikkein edullisin vaihtoehto juuri sinulle. Joitakin tuotteita voit myös ostaa edullisemmin useamman pakkauksen erissä. 

Tuotehaku

Tiedätkö jo tarkalleen mitä etsit? Siinä tapauksessa anna tuotteen nimi hakukenttään ja saat näkyviin kaikki mahdolliset hauntulokset.

Voit hakea tuotteita myös kategorioittain, merkeittäin, suodattamalla, arvioiden ja hinnan perusteella.

Jos haku ei tuottanut tulosta voit kokeilla seuraavia vinkkejä: 

  • tarkasta hakusanan oikeinkirjoitus
  • kokeile samankaltaista hakusanaa
  • käytä yksinkertaista hakusanaa

Meillä ei ole haluaamsi tuotetta valikoimissamme? Kerro meille etsimäsi tuote ja yritämme saada tuotteen valikoimiimme! 

Tuotteen ulkonäkö poikkeaa kuvasta sivustolla

Pyrimme aina pitämään tuotteidemme kuvat ajan tasalla. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että emme ole saaneet ajoissa tietoa valmistajalta design-muutoksista. Olisimme erittäin kiitollisia, jos tällaisissa tapauksissa ilmoittaisit meille. Kiitos!

Huomaathan, että verkkosivustollamme olevien kuvien värit saattavat vaihdella myös eri näyttöjen välillä.

Kaipaatko jotain tiettyä tuotetta, jota et löydä kaupastamme?

Olemme tyytyväisiä kaikista tuote-ehdotuksista ja pyrimme saamaan kaikki halutut tuotteet tai merkit valikoimiimme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Olemme iloisia kaikista uusista ideoista! 

Onko sinulla lisäkysymyksiä tuotteistamme?

Olemme täällä sinua varten! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Myös meidän mielestämme tuotteidemme testaus on hauskaa! Saamme runsaasti palautetta asiakkailtamme ja otamme osaa kaikkiin mahdollisiin tuotekoulutuksiin. Tämä antaa meille myös mahdollisuuden vastata välittömästi meille tuleviin kysymyksiin. Kuitenkin tuotevalikoimamme ovat erittäin laajat ja aivan kaikkia tuotteita emme tunne tarpeeksi hyvin. Jos emme tiedä vastausta otamme aina yhteyttä valmistajaan ja pyrimme vastamaamaan mahdollisimman nopeasti takaisin. Palaamme asiaan puhelimitse tai sähkpostitse. Olemme iloisia kaikista yhteydenotoista.