IronMaxx proteiinit

Proteiinit dieettiin ja lihasten kasvatukseen

Proteiinit ovat välttämättömiä ravintoaineita, jotka koostuvat eri aminohapoista. Rasvojen ja hiilihydraattien ohella proteiinit ovat yksi tärkeimmistä makroravinteista joita ihmiskeho tarvitsee päivittäin.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Proteiinit: 9 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Proteiinit tärkeä rooli kehon. Nämä ovat siis esimerkiksi välttämättömiä vasta-aineiden tuotantoa, luun, ruston, ihon ja hiusten ja myös tärkeä liikenteen toimintojen veressä. Päivittäisen ruokavalion kukin henkilö ottaa itselleen monia proteiineja. Erityisesti urheilijat ovat tarve kasvaa proteiinia ja hyötyvät sen monia positiivisia ominaisuuksia. Erityisesti ominaisuus, että proteiinit tukevat lihaksen rakennuksen ja rakennuksen lihas on tärkeää urheilijoille ja painatus. Kasvaneiden kysyntää voimaa ja valtaa urheilija proteiineja olisi pidettävä ylimääräinen lisäravinteiden herkullinen proteiini horjuttaa ja deadbolt lukko, koska proteiini taso perinteisiin elintarvikkeisiin useinkaan ei voida täyttää. Etu verrattuna ravintolisiä ottaa proteiini on myös se, että ne ovat läsnä puhtaana ja vapaassa muodossa. Keho voi käyttää suoraan tätä siten edistää lihasten kasvua ja lihasten ylläpitoon.

Tärkeimmät proteiinit ovat kaseiini ja hera, jotka ovat pääasiassa läsnä maidossa. Heraproteiinit, jota kutsutaan myös heraproteiinit ovat erittäin nopeasti imeytyy ja käsitellään elin. Toisin kuin heraproteiini, kaseiini proteiini sisältää erittäin hitaasti sulavia proteiineja, joka tarjoaa myös erinomainen lähde kaikki olennaiset aminohapot. Pidemmän lepo (esimerkiksi yön yli) suositellaan kaseiiniproteiini tasapainoista ja jatkuvaa proteiinin saanti. Lisäksi nämä kaksi päätyyppiä proteiinia, on Beefproteine, soijaproteiinit, riisi proteiineja, kananmunan proteiinia ja multi-komponentti proteiinit yhdistää erilaisten proteiinien yhteen.