Laaja valikoima Aloe vera tuotteita

Aloe Vera on lääkekasvien keisarinna, ja sitä on käytetty luonnollisena lääkkeenä yli 5000 vuotta. Jo tuolloin Nefertiti ja Cleopatra olivat innostuneita kasvin arvokkaista ominaisuuksista. Luonnollisten ravintoaineiden moninaisuuden ja vuosituhansien vanhan käyttöperinteen vuoksi aloe vera on ollut erittäin suosittu luonnonlääketieteessä. Se sisältää vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, polysakkarideja ja entsyymejä ja on turvallista käytettäväksi herkälle iholle.

Nykyään Meksiko on yksi tärkeimmistä alueista, joilla aloe veraa kasvatetaan. Kuiva, lämmin ja aurinkoinen ilmasto Meksikossa luo täydelliset kasvuolosuhteet kasveille. Affodillaceae-kasvi voi kasvattaa jopa 50 cm pitkiä lehtiä ihanteellisissa olosuhteissa.

Jos olet koskaan maistanut geeliä lehtien sisältä, muistat varmasti katkeran maun. Arabiaksi aloe tarkoittaa katkeraa. Katkerasta mausta huolimatta aloe vera on edelleen suosittu juoma erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Löydä hämmästyttävän suuri valikoima kapseleita, jauheita, juomia tai kosmetiikkatuotteita, jotka sisältävät aloe veraa.

Aloe Vera: 26 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.