Nature's Plus ravintolisät

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Nature's Plus: 246 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Nature's Plus on paitsi edelläkävijä ravintolisien alalla, myös yksi suurimmista ja merkittävimmistä laadukkaiden ravintolisien valmistajista maailmanlaajuisesti. Jokainen tuote testataan riippumattomissa laboratorioissa. Nature's Plus -tuotteet ovat puhtaita ja niillä on korkea biosaatavuus.

Natures Plus - tavoitteena hyvinvointi

Natures Plus on yksi maailman suurimmista korkealaatuisten ravintolisien valmistajista, ja sen tavoitteena on ollut viimeisten 45 vuoden aikana parantaa ihmisten hyvinvointia. Tätä tarkoitusta silmällä pitäen Natures Plus kehittää luonnollisisa ravintolisiä, jotka täyttävät korkeimmat standardit. Natures Plus on ollut johtava luonnollisten ravintolisien valmistaja jo vuodesta 1972.

Korkeimpien eettisten standardien noudattaminen ja tuotanto moderneissa tuotantolaitoksissa ovat ensiarvoisen tärkeitä. Vain tällä tavalla voidaan taata Natures Plusin tarjoamien tuotteiden korkein laatu.

Natures Plus on vertaansa vailla oleva luonnollisten ravintolisien valmistaja seuraavista syistä:

  • Natures Plus käyttää vain laadukkaita ja luonnollisia raaka -aineita, standardoituja kasviuutteita ja kliinisesti testattuja ja patentoituja ainesosia.
  • Natures Plus käyttää vain tieteellisissä tutkimuksissa intensiivisesti testattuja ravintoaineita.
  • Natures Plus kehittää innovatiivisia uusia tuotteita, jotka eivät ainoastaan aseta uusia standardeja vaan edistää tietämystä koko ravintolisäalalla.
  • Natures Plus käyttää vapaaehtoisesti tuotantolaitoksissaan tiukimpia farmaseuttisia standardeja, eikä ravintolisäteollisuudelle asetettuja vähemmän tiukkaa ohjeistusta.
  • Natures Plus on ainoa ravintolisien valmistaja, joka testauttaa vapaaehtoisesti tuotteensa riippumattomissa laitoksissa todistaakseen niiden ainutlaatuisen koostumuksen, laadun ja tehokkuuden.

Nämä takaavat Nature's Plus-tuotteiden korkean laadun.

Tiukimmat testausmenettelyt ja analyysit

Natures Plusin yksittäisille tuotteille tehdään lukemattomia laadunvalvontatoimenpiteitä koko valmistusprosessin ajan. Natures Plusin tuotantolaitokset ovat myös huippuluokkaa.
Kaikki raaka-aineet pysyvät karanteenissa, kunnes laadunavalvonnassa on vahvistettu, että materiaalit täyttävät tai jopa ylittävät korkeimmat laatu- ja puhtausvaatimukset. Vasta sitten raaka -aineet luovutetaan tuotantoon.

Koko tuotannon aikana noudatetaan tarkasti lääketeollisuuden standardin GMP (Good Manufacturing Practice) standardeja. Viralliset tarkastajat seuraavat jokaista tuotantovaihetta ja varmistavat, että tiukkoja laatuvaatimuksia noudetataan. Tuotantoprosessin kriittisissä kohdissa jokaiselle raaka -aineelle ja jokaiselle lopputuotteelle tehdään suuri määrä analyysejä laboratorioissa niiden sisällön, puhtauden, biosaatavuuden ja liukoisuuden takaamiseksi.

Natures Plus tuotteet ovat farmaseuttista laatua ja ne täyttävät California Proposition 65 ympäristövaatimukset.