Teatox Energy Matcha

Vihreän teen kuningatar!

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Kuvaus tuotteesta

Japanissa jauhettua vihreää teetä nimitetään matchaksi. Se on sekä harvinaista että arvokasta. Zen-buddhalaisuuden munkit ovat vannoneet sen nimeen jo useita vuosisatoja, sillä se sisältää monia terveellisiä ainesosia, ja sillä on elävöittävä ja puhdistava vaikutus. Sen luonteenomainen maku on hinojakoisen jauhamisasteen ansiosta erityisen intensiivinen.

Luomuviljelty ja korkealaatuinen premium-matcha viljellään ja valmistetaan Japanissa Kagoshiman alueella. Siellä poimitaan vain kerran vuodessa huhtikuun lopulla. Tee on valtavan antioksidantti- ja kofeiinipitoista - mikä tekee siitä täydellisen ja terveellisen piristävän energiankohottajan.

Vaikutus: Vihreä tee on tunnettu jo tuhansia vuosia sen positiivisen hyvänolontunteeseen vaikuttavan tehonsa ansiosta. Se myös vaikuttaa terveyden edistämiseen ja antaa energiaa. Sen hienoksi jauhetun koostumuksen ansiosta matchan ainesosat imeytyvät 100-prosenttisesti.

Juuri sen korkea antioksidanttien pitoisuus - joka on 137-kertainen tavalliseen vihreään teehen verrattuna - edesauttaa matchan suosiota ja tekee siitä erittäin tehokkaan taistelussa vapaita radikaaleja vastaan. Sen elävöittävä, mutta samalla rentouttava vaikutus johtuu sen sisältämien kofeiinin ja l-teaniini-aminohappojen, vitamiinien ja mineraalien yhdistelmästä.

Oma henkilökohtainen teeseremoniasi: Perinteisesti matcha juodaan kulhosta. Sitä varten keitetään vettä, jonka annetaan jäähtyä 5 minuutin ajan 70-80°C lämpöiseksi. Se on ihanteellinen lämpötila matchalle, ja siitä kaadetaan 100 ml kulhoon, johon on aiemmin laitettu 1g eli 1/2 tl matchajauhetta. Sitten sekoitus vaahdotetaan lusikalla tai vispilällä.

Merkki: Teatox
Allergeenit: Ei sisällä gluteiinia
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Luomusertifioitu, Vegaaninen
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Asiakkaidemme antamat arvostelut

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta Teatox Energy Matcha

1 kirjoitettu arvostelu muulla kielellä

5,0 yhteensä 5 tähdestä
5 tähteä
2 (100%)
4 tähteä
0 (0%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

2 arvostelua

Kielellä suomiei ole yhtään kirjoitettua arvostelua, mutta 1 arvostelu löytyy muulla kielellä.


Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Energy Matcha", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder