waterdrop - Arvokkaita mikrojuomia, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista

Täydellinen makuräjähdys – ravistamatta tai sekoittamatta!

waterdrop-mikrojuomat ovat pieniä rakeisia kuutioita, jotka on valmistettu luonnollisista kasvi- ja hedelmäuutteista – vähäkalorisia, ilman keinotekoisia lisäaineita ja sokeria. Täällä hedelmät ja kasvit on "keskitetty" olennaiseen. Neste uutetaan varovasti, kunnes hienojakoiset uutteet voidaan puristaa varovasti rakeina. Siten maailman hienoimmat ainekset on pakattu yhteen kuutioon.

Tämä helpottaa ihmisten, jotka eivät pidä puhtaasta vedestä, tyydyttämään nestetarpeensa. Samalla vesi on myös rikastettu arvokkailla vitamiineilla ja kivennäisaineilla käytetyistä hedelmistä ja kasveista. Loistava vaihtoehto teelle, limonadille tai mehulle - myös lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille tai diabeetikoille!

waterdrop: 2 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Paljon sisältöä, vähemmän pakkausta!

waterdrop-kuutiot ovat erittäin herkkiä, koska ne sisältävät tuoreita kasvi- ja hedelmäuutteita. Kuitenkin tarpeettomia, keinotekoisia säilöntäaineita vältetään. Tuoreuden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi kuutiot on pakattu erittäin ohueen koteloon, joka on 97 % kierrätettävä. Tämä tarkoittaa, että waterdrop-kuutiot säästävät jopa 98 % CO₂-päästöistä perinteisiin muovipulloihin verrattuna.