Aloe vera -kapselit

Aloe vera -geelitiivistettä (200:1) sisältävät kapselit

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
 • Ihanteellinen annostelu
 • Sisältää E- ja C-vitamiinia
 • Tuoreista lehdistä
 • Sopii kasvissyöjille
 • Eläinkokeeton
  Eläinkokeeton
 • Ei sisällä gluteiinia
  Ei sisällä gluteiinia
 • Laktoositon
  Laktoositon

Vastaavia tuotteita:

Olibaanihartsikapselit

Olibaanihartsikapselit

120 veg. kapselia
Perunkynsiliaanikapselit
Myoinositoli 500 mg

Myoinositoli 500 mg

60, 180 veg. kapselia

Kuvaus tuotteesta

Nämä kapselit sisältävät Aloe vera -geeliuutetta (suhteessa 200:1), ihanteellisena annosteluna ja korkeapitoisten vaikuttavien aineiden kanssa. Lisäksi E- ja C-vitamiinit tukevat immuunisysteemiä. Tutustu nyt kauneusalan moniosaajaan!

Mitä on Aloe vera?
Tätä kasvia esiintyy kuivilla ja kuumilla alueilla Afrikassa, eteläisellä Välimeren alueella, Intiassa ja Lähi-Idässä. Aloelajeja on yli 300, ja Aloe barbadensis Miller on tavallisin ja tunnetuin. Sitä myös käytetään moniin tarkoituksiin, kuten Aloe vera -kapselien valmistukseen. Tämä kasvi muodostuu eri kerroksista, ja joka kerros sisältää eri ainesosia: kasvin keskellä on geeliä, päällimmäiset kerrokset sisältävät kuituja, joiden sisällä on aloemehua, ja päällimmäisenä on nahkamainen ulkokuori, joka suojelee kasvia veden haihtumiselta. Ainutlaatuisten vaikuttavien aineidensa ansiosta kasvia käytetään eri ravintolisien valmistukseen, kuten näihin Aloe vera -kapseleihin.

Mikä tekee Aloe verasta niin erityisen?
Aloe veran sisältävä E-vitamiini parantaa kudossolujen hapenottokykyä, ja näin iho säilyy pidempään vahvana ja nuorena. Immuunisysteemin vahvistamiseksi Aloe vera -kapselit sisältävät myös C-vitamiinia, ja kalsium edistää hampaiden, luiden ja ruston terveyden ylläpitoa. Aloe vera on siis kasvi, joka voi edistää terveyttäsi.

Mikä on erityistä Aloe vera -kapseleissamme?
Kapselimme sisältävät kasvin arvokkaiden ainesosien uutetta, johon käytetään vain Barbadensis-lajia. Annostelu on ihanteellinen, ja yksi pakkaus Aloe vera -kapseleita vastaa n. 3,2 litraa mehua tai 3,6 kg uutetta. Kapselit valmistetaan lisäämällä niihin C- ja E-vitamiinia, jotka ovat tärkeitä toimivan immuunisysteemin kannalta, ja toimivat antioksidantteina. E-vitamiini on rasvaliukoinen ja se täydentää vesiliukoista C-vitamiinia, ja näin molemmat elvyttävät toisiaan. E-vitamiini suojaa soluja vapailta radikaaleilta, ja yhdessä C-vitamiinin ja eri entsyymien kanssa tämä mikroravinne kierrätetään. Aloe vera -kapselit edistävät immuunisysteemisi terveyttä ja optimoivat ravintoasi.

Käyttösuositus:
Nauti 3 Aloe vera -kapselia päivässä runsaan veden kera (väh. 200 ml).

Koostumus: Kapseli
Allergeenit: Ei sisällä gluteiinia, Ei sisällä soijaa, Laktoositon
Tuotelajit: Kasviuutteet
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Eläinkokeeton
Muita ravintoaineita: Kasviperäiset

arviota kielellä suomi tuotteesta Aloe vera -kapselit