Reishi Mono -kapselit

Tunnettu jo yli 4000 vuoden ajan!

Valmistajalla ei ole enää valikoimissa tätä tuotetta
  • 120 erittäin korkealaatuista kapselia
  • Jokainen kapseli sisältää 100 % bioaktiivista reishijauhetta
  • ZeinPharma®:n laatutuote
  • Sopii myös otettavaksi pidemmällä aikavälillä
  • Eläinkokeeton
    Eläinkokeeton

Vastaavia tuotteita:

Kversetiini 250 mg
L-tryptofaani

L-​tryptofaani

45, 90 kapselia
Olibaanihartsikapselit

Olibaanihartsikapselit

120 veg. kapselia

Kuvaus tuotteesta

Mitä reishi tarkoittaa?
Sana reishi tulee japanin kielestä. Kiinalaiset kutsuvat tätä sientä nimellä Ling Zhi. Suomeksi se tunnetaan lakkakääpänä. Vanhojen tarinoiden mukaan tämä sieni oli erityisen arvokas erityisten ainesosiensa vuoksi, ja se oli tarkoitettu vain kuninkaallisten käyttöön. Myöhemminkin reishi oli yläluokan yksinoikeus, koska sieni oli niin kallis, ettei tavallisella kansalla ollut siihen varaa. Vielä nykyäänkin reishiä arvostetaan suuresti, ja se on hyvin suosittu.

Mitä tämä sieni tarjoaa?
Reishi sisältää runsaasti luonnollisia ravinteita, joita on tutkittu lukuisissa tutkimuksissa. Erityistä huomiota on kiinnitetty varsinkin sienen sisältämiin polysakkarideihin, jotka ovat vastuussa sienen kiinteydestä. Reishi sisältää myös runsaasti ravinteita ja arvokkaita aminohappoja, jotka tekevät siitä suositun ravintolisän. Reishisienet kerätään ja puhdistetaan huolella. Sitten ne kuivataan varovasti ja ravinteita säästävällä tavalla. Kuivattu tuote jauhetaan erittäin hienoksi jauheeksi. ZeinPharma®:n jauhe on erinomaisen biosaatava, ja näin kaikki jauheen sisältämät ainesosat pääsevät elimistöön.

Mikä tekee ZeinPharma®:n kapseleista niin erityisiä?
Näiden jauhekapselien luonnonmukainen koostumus tarjoaa sinulle kaikki bioaktiiviset ravinteet, joita saisit nauttimalla tuoreita sieniä. Näillä ZeinPharma®:n kapseleilla saat reishin arvokkaat ainesosat mukavasti ja kätevästi.

Käyttösuositus
Nauti 2 x 2 kapselia päivässä runsaan nesteen kera (väh. 200 ml). Älä ylitä suositeltua annostusta. Nämä ZeinPharma®:n kapselit eivät korvaa tervettä elämäntapaa ja monipuolista ravintoa. Säilytä kapselit lasten ulottumattomissa.

Koostumus: Kapseli
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: Eläinkokeeton

Tuotearvostelut

arviota kielellä suomi tuotteesta Reishi Mono -kapselit

3 arviota muilla kielillä

4,5 5 tähdestä
5 tähteä
2 (50%)
4 tähteä
2 (50%)
3 tähteä
0 (0%)
2 tähteä
0 (0%)
1 tähti
0 (0%)

4 arviota

Kielellä suomi ei löydy yhtään arviota, mutta 3 arviota löytyy muilla kielillä.