Classic Ayurveda Relax Tonic, 250 g
Sopii päivittäiseen käyttöön
Ominaisuudet ja edut
- Niasiinia, pantoteenihappoa ja riboflaviinia
- Valmistettu perinteisellä tavalla
- Alkoholipitoisuus 6,4 vol.-%
- Vegaaninen
- Vegetaarinen
Tuotenro.: XAY-AN-16824, Sisältö: 250 g, EAN: 4032582019800
Kuvaus tuotteesta
Fermentoitujen, nestemäisten yrttiuutteiden lisäksi Relax Tonic sisältää myös monia mausteita ja se on makeutettu hunajalla. Tuote on erittäin suosittu sen sisältämien pantoteenihapon, riboflaviinin ja niasiinin ansiosta.
- Valmistettu Intiassa
- 21,9 mg niasiinia per päiväannos
- 2,6 mg pantoteenihappoa per päiväannos
- 0,42 mg riboflaviinia per päiväannos
Suositeltu päiväannos aikuisille:
Juo 15 ml ja sama määrä lämmintä vettä kahdesti päivässä. Ravista hyvin ennen käyttöä.
Huomautus:
- Toimitus vain täysi-ikäisille henkilöille.
- Käytä avaamisen jälkeen 4 viikon kuluessa.
- Ei suositella lapsille, raskaana oleville, eikä imettäville äideille.
Merkki: | Classic Ayurveda |
---|---|
Ravitsemuksen muodot: | Vegaaninen, Kasvissyöjille |
Tuotteiden ominaisuudet UUSI: | Vegaaninen, Vegetaarinen, vähempimuovinen |
Ayurveda tuotetyypit: | Juomat |
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Ainesosat
- Honig
- Zucker
- Dhathaki-kukka (Woodfordia fruticosa)
- vesipitoinen uute
- Brahmi (Bacopa monnieri)
- Schlafbeere (Ashwagandha, Withania Somnifera)
- Chebulische Myrobalane (Haritaki, Terminalia chebula)
- Kalmus (Acorus calamus)
- Ingwer (Zingiber officinalis)
- Musli (Curculigo orchioides)
- Varuna-kuori (Crataeva nurvala)
- Ipomea paniculata juuri
- Intian parsajuuri
- Dill
- Morning glory juuri (Operculina turpethum)
- Rubia cordifolia
- Ceylon Plumbago (Plumbago zeylanica)
- Hemidesmus indicus
- Süßholz (Glycorhiza glabra) Wurzel
- Kyproksen ruoho (Cyperus rotundus)
- Kurkuma (Curcuma longa)
- Berberitzen-Beeren
- Langer Peffer
- Kaneli
- Schwarzer Pfeffer (Piper nigrum)
- Nagasbaum
- Kardamom (Elettaria cardamomum)
- Malarbar-kaneli
- Guduchi (Tinospora cordifolia)
- Grüne Myrobalane (Bibhitaki, Terminalia bellirica)
- Gewürznelken
- 0,1prosentti bentsoehappo [1]
- Konservierungsmittel