Froximunin luonnollista klinoptiloliitti-zeoliittia sisältävät tuotteet

Ainutlaatuisia zeoliittituotteita

Perheyrityksen keskeinen päämäärä on terveyden edistäminen. Yrityksen ainutlaatuinen tietotaito mahdollistaa ainutlaatuisten, luonnollisten tuotteiden valmistuksen luonnollisella tavalla. Korkeaa laatua ja tuotevarmuutta.

Froximun: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Froximun on vuonna 2001 perustettu saksalainen perheyritys. Tuolloin yrityksen perustajat tutustuivat luonnolliseen mineraaliin, joka voi edistää ihmisten ja eläinten hyvinvointia. Yhteistyössä tutkijoiden ja lääkäreiden kanssa Froximun alkoi kehittymään tästä mineraalista.

Tänään Froximun pyrkii kehittämään ja tuottamaan korkealaatuisia luonnontuotteita, jotka perustuvat mineraali-zeoliittiin.

Suunnittelu ja kehitys

Jokaisen tuotteen suunnittelu ja kehitys muodostavat perustan korkealaatuisille tuotteille, jotka ovat markkinoiden parhaita. Tiimi pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa laatua. Tämän saavuttamiseksi tieteellisiä tutkimuksia tehdään säännöllisesti.

Valmistettu Saksassa

Froximun AG on sertifioitu zeoliittiaineiden valmistaja. Laadun ja suunnittelun, tuotannon ja myynnin laatujärjestelmä toteutetaan standardin EN ISO 13485: 2012 mukaisesti, jotta kuluttaja voi taata korkeimman laadun ja turvallisuuden.

Patentoitua ainesosaa MANC® valmistetaan kokonaan Saksassa.

Laatu ja turvallisuus

Froximun AG -tuotteille tehdään tiukat testaukset ja arvioinnit ennen markkinoille saattamista.

Ainutlaatuiset tuotteet erityisvaatimuksiin

Froximunin tuotteet ovat saatavana eri muodoissa, kuten jauheina, kapseleina ja purutabletteina. Lisäksi Froximun tarjoaa tuotteita, kuten voiteita ulkoiseen käyttöön. Valmistajan tuotevalikoimaan kuuluvat myös suun ja hampaiden hoitotuotteet sekä kosmetiikka.