Samankaltaiset tuotteet:
Kuvaus tuotteesta
Ksylitolia, joka tunnetaan myös nimellä koivusokeri, uutetaan maissinlehdistä ja maissintähkistä. Se sopii ihanteellisesti leivontaan, ruoanlaittoon ja suosikkiruokien makeuttamiseen, sillä koivusokerissa on 40 % vähemmän kaloreita 100 grammaa kohden kuin puhdistetussa sokerissa, mutta se on yhtä makeaa.
Ksylitoli ei kiteydy leivottaessa ja sitä voidaan käyttää suhteessa 1:1 kuten tavallista sokeria. Sillä voi makeuttaa leivonnaisia, hilloja, limonadia tai mitä tahansa muuta, josta haluat hieman makeampaa!
Suositeltu käyttö:
- Ksylitoli voidaan korvata 1:1 perinteisellä sokerilla leivottaessa ja ruoanlaitossa.
Merkki: | KoRo |
---|
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.