KoRo Ksylitoli

Vaihtoehtoinen makeutusaine

LoppuunmyytyMyymälämme ei enää myy tätä tuotetta.

Samankaltaiset tuotteet:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Kuvaus tuotteesta

Ksylitolia, joka tunnetaan myös nimellä koivusokeri, uutetaan maissinlehdistä ja maissintähkistä. Se sopii ihanteellisesti leivontaan, ruoanlaittoon ja suosikkiruokien makeuttamiseen, sillä koivusokerissa on 40 % vähemmän kaloreita 100 grammaa kohden kuin puhdistetussa sokerissa, mutta se on yhtä makeaa.

Ksylitoli ei kiteydy leivottaessa ja sitä voidaan käyttää suhteessa 1:1 kuten tavallista sokeria. Sillä voi makeuttaa leivonnaisia, hilloja, limonadia tai mitä tahansa muuta, josta haluat hieman makeampaa!

Suositeltu käyttö:

  • Ksylitoli voidaan korvata 1:1 perinteisellä sokerilla leivottaessa ja ruoanlaitossa.
Merkki: KoRo
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ravintolisät tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

kirjoitettu arvostelu kielellä suomi tuotteesta KoRo Ksylitoli

Asiakkaat, jotka ostivat tuotteen "Ksylitoli", ostivat myös:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder