Peeroton urheilu- ja lisäravinteet

Huipputuotteita huippu-urheilijoille

Itävaltalainen yhtiö on toiminut jo vuodesta 1994 aktiivisesti urheilun parissa. Tuotteita kehitetään uusimpien tieteellisten tulosten mukaan urheilun ja ravitsemuksen alalla ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

Tee ostoksia kategorioiden avulla.

Peeroton: 23 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Yksinkertaisella idealla Itävallan urheiluravitsemuksen huipulle

Professori Wolfgang Peer perusti Peeroton -yrityksen vuonna 1994 tavoitteenaan tukea kaikkia, joka haluavat saavuttaa tavoitteensa terveellä ja älykkäällä tavalla. Nykyään Peeroton on Itävallan numero 1 urheiluravitsemusbrändi, johon luottavat niin urheiluravitsemuksen asiantuntijat kuin huippu-urheilijat.

Peerotonin menestyksen salaisuudet ovat:

  • Kokonaisvaltainen konsepti maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi
  • Yhteistyö eri alojen asiantuntijoiden kanssa
  • Uusimpien tieteellisten tuloksien huomioiminen
  • Laadukkaimpien raaka -aineiden käyttö
  • Tiukimpien laatustandardien noudattaminen

Tällä tavoin Peeroton onnistuu tuottamaan urheilu- ja lisäravinteita, jotka täyttävät korkeatkin vaatimukset. Myös Itävallan hiihtoliitto luottaa Peeroton -tuotemerkkiin, joka on ollut sen virallinen toimittaja vuodesta 2002. Lisäksi Itävallan olympiajoukkue ja lukuisat kansalliset ja kansainväliset huippu -urheilijat luottavat myös Peerotoniin. Nyt sinäkin saat käyttöösi tämän valmistajan ainutlaatuisia tuotteita.

Hyvin harkittu järjestelmä kilpaurheilijoille

Peeroton ottaa aina huomioon yksittäisten urheilijoiden erilaiset suoritustavoitteet, jotka tietenkin vaihtelevat yksilöllisesti. Tällä tavoin Peeroton voi vastata erilaisiin tarpeisiin ja tarjota asiakkailleen erilaisia tuoteratkaisuja.

Proteiinit, hiilihydraatit ja aminohapot ovat Peeroton -tuoteperheen perusrakenteita. Peeroton tarjoaa tuotteita näitä ainutlaatuisissa koostumuksissa ja niiden korkea laatu on vahvistettu lukuisilla sertifikaateilla.

Korkein laatu lisää menestystä

Erinomainen laatu on edellytys huippusuorituskyvyn saavuttamiselle. Peeroton -yhtiö on tietoinen tästä ja pitää siksi erittäin tärkeänä tiukimpien laatustandardien noudattamista.

  • Kaikkien raaka-aineiden alkuperä voidaan todistaa sertifikaateilla.
  • Raaka -aineet jalostetaan yksinomaan korkeimpien mahdollisten laatustandardien (ISO * ja ISF *) mukaisesti.
  • Kaikki tuotteet analysoidaan, testataan ja dokumentoidaan Kölnin urheiluyliopiston ehkäisevän dopingtutkimuksen keskuksessa ja ne on listattu Kölnin listaan.
  • Kaikki tuotteet ovat taatusti prohormonittomia.
  • Kapselituotteissa käytetään vain gelatiinittomia kasvikuitukapseleita (V-Caps).

Tiivis yhteistyö eri alojen asiantuntijoiden kanssa mahdollistaa tuotteiden jatkuvan optimoinnin ja mukauttamisen huippu-urheilijoiden kasvaviin tarpeisiin.