Peeroton urheilu- ja lisäravinteet

Itävaltalainen yhtiö on toiminut jo vuodesta 1994 aktiivisesti urheilun parissa. Tuotteita kehitetään uusimpien tieteellisten tulosten mukaan urheilun ja ravitsemuksen alalla. 

Kategoriat:

Peeroton: 23 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

Peerotonin tuotevalikoimaa on käytetty menestyksekkäästi ammatiurheilun parissa jo vuosia. Tuotteille on ominaista erityinen laatu ja puhtaus apteekkivalikoimissa, joista Itävallassa tarkastetaan jokainen erä. Nämä johdonmukaiset periaatteet tarjoavat sinulle täydellisen ratkaisun hyvinvointiin.  

Peerotonin tuotteita voidaan jatkuvasti mukauttaa ja optimoida urheilijoiden kasvaviin tarpeisiin jatkuvan yhteistyön avulla yhdessä Wienin yliopiston ja IMBS:n kanssa. Tämä tarkoittaa, että tuotteita kehitään tiiviissä yhteistyöyssä yhdessä käyttäjien kanssa. Tuotteiden kehittely tapahtuu mahdollisimman nopeasti, laadun kuitenkaan kärsimättä ja niin joustavasti, että ne vastaavat käyttäjien tarpeita. Peeretonin tuotevalikoima on erittäin laaja. Uuden tuuotetiedon tehtävänä on yhdistää tuotteita teknisen osaamisen kanssa. Tämän lisäksi tuotteiden optimaalinen integrointi ravitsemussuosituksiin helpottavat tuotteiden käyttöön ottoa. Tuotteiden ensisijaisena tavoitteena on saavuttaa käyttäjien tyytyväisyys. Saadaksesi enemmän intoa tuotteiden kehittäjät ajattelevat ennen, tämän vuoksi he ovat aina askeleen edellä. 

Essential Nutrition - vaade

Määritelmä
Loppukäyttäjälle se on haaste löytää itsesi eri tuotteita markkinoille selviytyä. Siksi selkeä määritelmä ja puolueeton arviointi on keskeinen osa hyviä ja huonoja puolia keskustelua. Vuonna 2000 EU: n komissio esitti direktiiviehdotuksen. Otsikolla "Luonnos ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivi ravintolisistä" yritys oli ensimmäinen ja tapahtui tavata yhtenäinen sääntely. Tässä suunnittelussa, tämä tuote ryhmää kutsutaan ruokaa. Koska ruoka epätyypillinen ja melko tyypillinen lääkeannostusmuoto (kapselit, tabletit, jauheet, ampullit, putoaa, jne.), Se on nyt kiireellisesti tarpeen tehdä ero huumeista. Näin ollen on tarkistettava ennen käyttöä, jos vallitseva ravitsemuksellinen tarkoitus on annettu, vai pääasiassa lääkkeiden tavoitteita.

Mielekkyys
Täten voidaan nähdä ratkaiseva loppukäyttäjälle, että merkitys NEM on täydentää tavanomaista ruokavaliota erityisiä ravintoaineita tiivistetyssä muodossa, eli tarjonnan takaamiseksi ravitsemuksellisesti tarpeen aineita. Tämä on tarpeen, jos näitä aineita ei toimita epätasapainoinen ruokavalio riittävässä määrin tai kysyntä (raskauden ja imetyksen aikana urheilu, alle henkinen ja fyysinen stressi, sairauksien iässä) on kasvanut.

Tuotteen laatu
Seuraavat perusteet ovat olennaisia ​​valittaessa tuotetta:

  • Riittävä saanti määrä, jotta saavutamme todellista vaikutusta, mutta enintään kolme kertaa DGE suosituksen
  • Varmistaminen hyötyosuus kehon, eli ainekset on imeytyy elimistöön tueksi toiminnot ja on myönteinen vaikutus koko elimistöön
  • Aineet on ihmisravinnoksi kelpaavia ja vaaraton terveydelle

Lopuksi, suositus: Lisää puuttuvia aineita ravintoosi vasta verikokeiden jälkeen. Ennen lisäravinteen custom tila esim kerää veri löytää ja sitten ehkä lisättävä puuttuvat aineiden kohdennettuja. Ja NEM, joka todella on positiivinen vaikutus koko ihmiset, jotka tukevat sen suorituskykyä ja ehkäistä sairauksia. Tämä ymmärretään Peeroton kuin koodien kunnia.