Kestotilaukset

Mitä hyötyä on kestotilauksesta?

Jos ostat säännöllisesti samaa tuotetta, sinun ei tarvitse tilata joka kerta uudestaan, kun tuote on loppumassa. Teemme puolestasi automaattisesti uuden tilauksen toiveidesi mukaisesti ja lähetämme tämän jo viikkoa ennen kuin tuotteesi loppuu.

Saat kestotilauksen myötä myös edullisemman hinnan verrattuna yksittäiseen tilaukseen! Alennus ilmoitetaan sinulle suoraan hintatiedoissa.

Miten usein saan toimituksen?

Kunkin tuotteen käyttöohjeen perusteella ehdotamme sinulle tiettyä lähetysväliä. Voimme tietysti myös mielellämme muuttaa sitä toiveidesi mukaan. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä tässä tapauksessa. Sinulle lähetetään uusi pakkaus tuotetta jo viikkoa ennen kuin edellinen on loppumassa, ja näin et joudu keskeyttämään käyttöä. Saat tiedon sähköpostitse, kun seuraava kestotilauksen toimitus on tulossa lähipäivinä.

Miten kauan olen velvoitettu tilaamaan?

Voit perua kestotilauksesi koska vain sähköpostitse. Ota meihin tässä tapauksessa yhteyttä.

Voinko myös tehdä muutoksia kestotilaukseeni?

Kyllä voit. Ota vain meihin yhteyttä, niin teemme halutut muutokset tai keskeytämme kestotilauksesi puolestasi. Jos tarvitset tuotetta myöhemmin taas kestotilauksena, voit vain ilmoittaa meille, ja me aktivoimme kestotilauksesi toimitukset uudestaan.

Voinko muuttaa myös toimitusosoitettani?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Päivitämme tietosi mielellämme.

Miten maksan kestotilaukseni?

Maksuvaihtoehdot ovat luottokortti, Klarna-lasku ja tietyissä maissa käteismaksu toimituksen yhteydessä (huomio: jokaisesta toimituksesta laskutetaan käteismaksulisä).