Palautus-/peruutusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa vastaanottamasi tuotteet ilman syyn nimeämistä 14 päivän sisällä lähettämällä tavaran takaisin palautuslähetyksellä. Annamme tämän määräajan lisäksi vielä 16 päivää lisäaikaa palauttaa tavara. Näin sinulla on 30 päivää aikaa tehdä palautus.

Peruutusoikeusselvitys

Seuraavia palautusten käyttöehtoja sovelletaan sellaisissa tuotteissa, jotka voidaan lähettää postipakettina

Postipakettina lähetettävien tuotteiden palautus

Kuluttajana sinulla on oikeus purkaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa. Nämä neljätoista päivää lasketaan siitä päivästä, kun sinä tai nimeämäsi kolmas osapuoli, muu kuin tavaran kuljettaja, on ottanut tilauksen viimeisen tuotteen vastaan.

Käyttääksesi palautusoikeutta, sinun täytyy toimittaa osoitteeseen

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 - Paldau
AT

Sähköpostiosoite: suomi@vitalabo.com
Faksinumero: (+43) 720 710740 9000

selvitys päätöksestäsi purkaa tämä sopimus (esimerkiksi postitse, faksilla tai sähköpostitse).

Voit käyttää valmista palautuslomakemallia, mutta se ei ole välttämätöntä. Taataksesi 14 päivän määräajan riittää, että lähetät tiedoksiannon palautuksesta ennen määräajan umpeutumista.

Peruutuksen seuraukset

Jos purat tämän sopimuksen, korvaamme kaikki maksamasi maksut joita olemme veloittaneet, mukaan lukien perustoimituskulut (poikkeuksena lisäkustannukset, jotka johtuvat jostain muusta valitsemastasi kuljetustavasta, joka on eri kuin tarjoamamme edullisin standarditoimitus), heti, tai viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun olemme saaneet ilmoituksen palautuksesta. Käytämme samaa maksumenetelmää, jota asiakas on käyttänyt ostohetkellä, ellei nimenomaan ole sovittu toisin; sinulta ei kuitenkaan veloiteta mitään lisämaksuja takaisinmaksusta. Voimme pidättää takaisinmaksua siihen saakka kunnes olemme saaneet palautetut tavarat takaisin, tai kunnes olet todistanut, että tavarat on lähetetty takaisin. Maksu suoritetaan aikaisemman ajankohdan perusteella.

Jos tavaran arvon aleneminen johtuu siitä, että tavaraa on käytetty tavalla, joka ei ole välttämätön toimivuuden tarkastamiseen, asiakkaan on korvattava arvon aleneminen.

Palautettavat tuotteet tulee toimittaa takaisin välittömästi tai viimeistään neljäntoista päivän sisällä siitä ajankohdasta, jolloin olet ilmoittanut meille sopimuksen mukaisesta palautuksesta, osoitteeseen

niceshops GmbH
Saaz 99
8341 - Paldau
AT

Määräaikaa on noudatettu, jos tuotteet läheteään ennen neljäntoista päivän määräajan umpeutumista. Asiakas on velvollinen maksamaan palautuslähetyksen välittömät kulut.

Palautusoikeus ei koske tilauksia eikä tuotetoimittuksia, jotka eivät ole vakiomuotoisia vaan ovat valmistettu asiakkaan toiveiden tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Liästietoja palautusoikeudesta löydät palautuslähetykset-osiosta.

Peruutusoikeus ei koske seuraavia sopimuksia:

Kuluttajalla ei ole peruutus- ja palautusoikeutta etämyyntinä tai kivijalkakaupan ulkopuolella solmittujen sopimusten osalta, kun kyseessä on

 • palvelut, jos myyjä on– kuluttajan erityisestä pyynnöstä Itävallan etäkauppalain (FAGG) 10 §:n mukaisesti sekä perustuen kuluttajan vahvistukseen siitä, että hän on tietoinen peruutusoikeuden menettämisestä sopimuksen täytyttyä – vielä ennen peruuttamismääräajan umpeutumista FAGG:n 11 § mukaisesti aloittanut palvelun suorittamisen ja palvelu on suoritettu loppuun,
 • tavarat tai palvelut, joiden hinta riippuu talousmarkkinoiden heilahteluista, joihin myyjällä ei ole vaikutuksta ja jotka voivat ilmetä peruuttamismääräajan sisällä,
 • tavarat, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä,
 • tuotteet, jotka pilaantuvat herkästi ja joiden parasta ennen -päiväys umpeutuu nopeasti,
 • sinetöidyt tuotteet, jotka terveydellisistä tai hygieniasyistä eivät sovellu palautettaviksi, joiden sinetti on poistettu toimituksen jälkeen,
 • tavarat, jotka ovat koostumuksensa tai luonteensa vuoksi sekoittuneet erottamattomasti toimituksen jälkeen toisten tavaroiden kanssa,
 • alkoholijuomat, joiden hinta on sovittu tilauksen yhteydessä, jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluessa tilauksesta ja joiden markkinahinnan vaihteluun myyjä ei voi vaikuttaa,
 • ääni- tai videotallenteet tai tietotekniset sovellukset, jotka toimitetaan sinetöidyissä pakkauksessa ja joiden sinetti on poistettu toimituksen jälkeen,
 • sanoma- , aikakausi- ja kuvalehdet, pois lukien tällaisten julkaisujen jatkotilaussopimukset,
 • tavarat, jotka ovat vahingoittuneet joko tahallisesti tai tahattomasti epäasiallisesta käytöstä johtuen. Kuljetusvaurioiden tapauksessa ota heti meihin yhteyttä.
 • tekniset laitteet, jotka ovat valmistajan takuun alaisia. Palautukset hoidetaan tässä tapauksessa osittain suoraan valmistajan kanssa.
 • tavarat, jotka palautetaan allergisen reaktion tai yliherkkyyden takia, otetaan takaisin vain, jos allergisoivaa ainetta ei ole mainittu tuotekuvauksessa.
 • sellaisen digitaalisen sisällön toimittaminen, jota ei ole tallennettu fyysiselle tallennusvälineelle, jos myyjä on ennenaikaisesti aloittanut täyttämään sopimusta kuluttajan nimenomaisella suostumuksella ja hänen tietämyksellään peruuttamisoikeuden menettämisestä ja kun tästä on toimitettu Itävallan etäkauppalain (FAGG) 5 §:n 2 momentin tai 7 §:n 3 momentin mukainen kopio tai vahvistus, ja toimitus on aloitettu Itävallan etäkauppalain (FAGG) 11 §:n mukaisesti ennen peruuttamisajan umpeutumista.
 • Kuluttajalla ei ole peruutusoikeutta välttämättömien korjaus- tai huoltotöiden osalta, jos kuluttaja on nimenomaisesti vaatinut myyjää käymään paikalla ja suorittamaan nämä työt. Jos myyjä suorittaa tällaisen käynnin yhteydessä muita töitä, joita kuluttaja ei ole nimenomaisesti vaatinut, tai jos myyjä toimittaa tavaroita, joita ei välttämättä tarvita varaosiksi, kuluttajalla on oikeus perua sopimus näiden lisäpalveluiden tai osien suhteen.
 • kasvit. Jos olet saanut vahingoittuneita kasveja, pyydämme ottamaan niistä heti toimituksen jälkeen valokuvan ja lähettämään kuvan meille. Tällaisessa tapauksessa on mahdollista saada korvaus tavarasta.

Klikkaa tästä ladataksesi peruutuslomakkeen mallin.

Lisätietoja palautuksista löydät yleisistä toimitusehdoistamme.

Palautusoikeusselvityksen loppu