Panaceo ravintolisät

PANACEO on nuori itävaltalainen yritys, joka valmistaa ainutlaatuisia vapaasti myytäviä terveyttä edistäviä tuotteita. Kaikkien tuotteiden tärkein raaka-aine on PANACEO-aktivoitu zeoliitti.

Kategoriat:

Panaceo: 8 tuotetta

Suodattimet

Kaikki hinnat sis. alv.

MISTÄ PANACEO MUODOSTUU?
Panaceo-tuotteiden tärkein raaka-aine on luonnollinen tulivuoriperäinen mineraali zeoliitti-klinoptiloliitti. Tämä erittäin puhdasta mineraali alkunsa, kun neste magma ja vulkaanista tuhkaa mereen ja synnytti yhteys kiehuvaksi majoitetaan Soligen merivettä. Mikrohuokoiset tulivuoren mineraali on hämmästyttävä terveyshyötyjä. Se on tunnettu antiikin ajoista lähtien, koska sen syyttömyyttä ja puhdistava vaikutus.

MIKÄ TEKEE PANACEO niin ainutlaatuinen?
Regeneratiivinen vaikutus zeoliittia klinoptiloliitin käytetään erilaisia ​​lääketieteellisiä laitteita, mutta Panaceo on ainutlaatuinen. Tutkijat Panaceo käsitellään useita vuosia tutkimus ja optimointi tätä luonnollista aktiivista ainesosaa. Tämä vallankumouksellinen tuloksia on saavutettu jotka ovat johtaneet ainutlaatuinen, patentoitu PMA tekniikka (Panaceo mikro-aktivointi). Erityinen biofyysiset ominaisuudet Vulcan Mineraalit siten kerrotaan lisämuutokset zeoliitin kidehilan puitteissa. Vuonna mikronointi suoritetaan hallitusti törmäys zeoliittihiukkaset kovassa kineettinen energioita. Sekä adsorptio pintakäsitellyn zeoliitit sekä pilaantumisen houkutella vaikutus on merkittävästi suurempi kuin käsittelemättömän.

UUSIA lääketieteen, terveys- ja liikunta-
Panaceo on lääketieteellinen laite luonnon tulivuoren mineraali zeoliitti klinoptiloliitti, joka yhdiste laavaa ja meriveden Soligen (alkukantainen Ocean) enstand ja tänään saavutettu lääketieteen, terveys- ja liikunta ainutlaatuinen vaikutuksia luonnon perusteella.
Vaikutuksia tämän ainutlaatuisen luonnon mineraaleja ovat parantaa patentoitu PMA tekniikka (Panaceo Micro aktivointi) moninkertainen. PMA-zeoliittia sitoutuu ainutlaatuisella tavalla "vapaita radikaaleja" talletetaan kehossamme myrkkyjä ja haitallisia jätteitä ja salakuljetetun niitä luonnollisella tavalla läpi ruoansulatuskanavan kehosta. Samaan aikaan tärkeä luonnollisia mineraaleja, kuten magnesiumia ja kalsiumia vapautuu kehoon.

Panaceo lääkkeiden parempaa terveyttä ja uutta energiaa!